header banner
Default

Bitcoin Amsterdam 2023: Edward Snowden en crypto-magnaten


Volgende week donderdag is het weer zo ver. Het grootste bitcoin (BTC) evenement van Europa keert terug naar de Westergasfabriek in Amsterdam. De grootste namen binnen de crypto industrie zullen hier aanwezig zijn om te spreken over de toekomst van bitcoin. Wil jij dit unieke bitcoin evenement niet missen? Lees dan verder, want via Crypto Insiders kun je een fraaie korting krijgen op de toegangsprijs.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Amsterdam staat weer in het teken van Bitcoin

VIDEO:

Beginnend op donderdag 12 oktober wordt de Westergasfabriek drie dagen lang omgevormd tot het epicentrum van alle zaken gerelateerd aan bitcoin. De Bitcoin Amsterdam conferentie belooft een indrukwekkende reeks van 126 prestigieuze sprekers, inclusief vooraanstaande experts uit de crypto-industrie en deskundigen op het gebied van bitcoin en crypto. 

Een van de meest opvallende namen op de sprekerslijst is Edward Snowden, een voormalige CIA-medewerker en klokkenluider die wereldwijde aandacht kreeg toen hij in 2013 details openbaarde over uitgebreide internet- en telefoonbewaking door Amerikaanse inlichtingendiensten. Zijn deelname is van belang vanwege zijn diepgaande kennis en perspectieven op privacy, beveiliging en overheidstoezicht – aspecten die ook zeer relevant zijn in de wereld van cryptocurrencies.

Tegelijkertijd zullen de nieuwste technologische vooruitgang en ontwikkelingen binnen de cryptowereld door de diverse experts uitgebreid worden toegelicht. Een bitcoin evenement zoals dit is cruciaal voor investeerders om meerdere redenen. Ten eerste biedt het diepgaand inzicht in de technologie achter bitcoin, een onderwerp van groeiend belang gezien de toenemende integratie van cryptogeld in de wereldwijde financiële markten.

Daarnaast helpt het bij het schetsen van een beeld van de toekomst van bitcoin, iets wat essentieel is voor het maken van geïnformeerde investeringsbeslissingen. Ten slotte biedt het een uitzonderlijke mogelijkheid voor netwerken, waardoor investeerders, ontwikkelaars, en andere professionals binnen de industrie met elkaar kunnen verbinden en mogelijk samenwerkingen kunnen ontwikkelen.

Hoe krijg je toegang?

VIDEO:

Het evenement kan door iedereen met een kaartje bezocht worden. Deze kaartjes zijn nog altijd beschikbaar en gaan over de toonbank vanaf €399. Je kunt zelfs whale tickets kopen waarmee je ook nog eens een heleboel unieke privileges krijgt op de conferentie, al zul je hiervoor wel wat dieper in de portemonnee moeten tasten. Deze VIP-tickets kosten namelijk zo’n €3.999. 

Voor eenieder die deze bedragen toch wat een hoge kant vindt hebben we goed nieuws. Via Crypto Insiders kunnen geïnteresseerden namelijk met een kortingscode via ook 15% korting krijgen op de toegangsprijs met kortingscode MEDIA10x

Tot in Amsterdam op 12 en 13 oktoberr!

Sources


Article information

Author: Gabrielle White

Last Updated: 1699390322

Views: 1205

Rating: 4.6 / 5 (90 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gabrielle White

Birthday: 2001-04-06

Address: PSC 6829, Box 9142, APO AA 61595

Phone: +4551357656950517

Job: Social Worker

Hobby: Cycling, Motorcycling, Mountain Climbing, Hiking, Photography, Chocolate Making, Cocktail Mixing

Introduction: My name is Gabrielle White, I am a fearless, tenacious, rare, valuable, priceless, welcoming, persistent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.